skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Živko Gocić pred reviju (nedelja, 19 časova): Uvek uz Partizan

GocicZIleU srpskom hramu vaterpola, na bazenu Banjica, u nedelju od 19 časova skupiće se asovi nekoliko generacija Partizana.

Neki od njih će biti u vodi, neki na trenerskim klupama, neki na tribinama. Sutra u 19 časova počinje revijalni susret sadašnjih i bivših asova crno-belih, u akciji koju je organizovala fondacija „Grobari za nas“, sa željom da se pomogne klubu koji je pisao istoriju svetskog vaterpola.

Među onima koje će publika videti u igri je i kapiten reprezentacije Srbije Živko Gocić. Lider svetskih i evropskih prvaka je na Banjici počeo da se bavi vaterpolom, sa crno-belima je osvojio pregršt trofeja, broja im se ne zna. Za Partizan je igrao ukupno sedam godina.

–Naravno da sam odmah prihvatio poziv da učestvujem – kaže Gocić.– Ko će da se odazove pozivu da na ovaj način pomogne, ako nećemo mi koji smo odrasli u Partizanu, zahvalni smo mu mnogo. Srećan sam što ću ponovo videti bivše saigrače i mnoge druge koji su pisali istoriju Partizana.

Gocićeva, osećanja pred reviju su pomešana.

-S jedne strane sam srećan što ću učestvovati u reviji i dati doprinos reviji, a s druge strane sam tužan što je Partizan u ovako teškoj situaciji. Svi mi koji se bavimo sportom, svi koji odlučuju u sportu, treba da se zamislimo o stanju u Partizanu. Svaka pomoć je dobro došla, zato se zahvaljujem se Fondaciji „Grobari za nas“, koja je pokrenula akciju. Pozivam navijače da ispune tribine Banjice, jer imaće šta da vide.

Živko Gocić, sada jedna od glavnih poluga mađarskog šampiona Solnoka, je Partizan napustio u leto 2010. Nepunih godinu dana kasnije generacija, s kojom je Gocić dugo igrao, je osvojila titulu šampiona Evrope.

-Svakako da mi je iz sadašnje perspektive krivo što sam otišao u tom trenutku. Međutim i tada sam se osećao i uvek ću se osećati kao deo Partizana. Bio sam na fajnal-foru u Rimu 2011, zajedno sa momcima koji su osvojili pehar slavio titulu. Ne znam da li ću do kraja karijere osvojiti Ligu šampiona, ali i ako stignem do nje, ona mi sigurno neće značiti onoliko koliko bi mi značio trofej za Partizanom. Ali, šta je bilo – bilo je.

PLEJADA ASOVA

Reprezentativci Srbije na reviju na Banjici stižu posle turneje po zemlji, tokom koje su igrali revijalne mečeve u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu, a i posetili su Kosovo i Metohiju. Sledeće nedelje će se pripremati sa Australijom, ali nije im bilo teško da jedan od nekoliko dana odmora izdvoje da se uključe u akciju za pomoć voljenom klubu.

Sem Gocića publici će se od prekaljenih asova predstaviti  Filip Filipović, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Dušan Mandić… kao i sadašnji prvotimci čije vreme tek dolazi Nikola Jakšić, Dimitrije Rističević, Gavril Subotić, Draško Gogov… Čeka se potvrda još nekoliko pozvanih igrača. Izostaju samo oni koje su sprečili objektivni razlozi.

Bivši i sadašnji vaterpolisti Partizana će biti izmešani u dve ekipe, koje će u dogovoru sastaviti dve legende koje će voditi timove sa klupa – Igor Milanović i Vladimir Vujasinović. Igraće se četiri četvrtine po šest minuta, a u pauzama je predviđen zabavni program.

Na tribinama će biti legende Partizana svih generacija, ali i sportisti drugih klubova JSD Partizan – fudbaleri, košarkaši, hokejaši…

POČELA PRODAJA ULAZNICA NA BANJICI

Ulaznice se prodaju na biletarnicama „Ticket line“-a preko interneta. Karte za reviju od juče mogu da se kupe i na blagajni bazena Banjica, od 10 do 18 časova.

U prodaji su dve vrste karata – „bele“, koje koštaju 600 dinara i omogućuju ulaz na tribine, i „crne“, po ceni od 500 dinara, i namenjene su svima koji žele da učestvuju u akciji, a ne mogu da prisustvuju meču.

“TICKET LINE”
Prodajno mesto u Domu sindikata, Trg Nikole Pašića
Telefon: 011/ 2030 570
svakog radnog dana od 9:00 – 19:00h i Subotom od 12:00 – 18:00
prodaja@ticketline.rs
www.ticketline.rs

Back To Top