skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Za vikend u Bečeju borba za prvi trofej u sezoni

SC “Đorđe Predin Badža”

Sledećeg vikenda na programu je vrhunac prvog dela sezona u srpskom klupskom vaterpolu. Bečej će u subotu i nedelju biti domaćin završnice Kupa Srbije 2017/18.

Partizan će se u polufinalu turnira koji se igra u SC “Đorđe Predin Badža” sastati sa velikim rivalom Crvenom zvezdom. Meč se igra u subotu od 20.30. Dva i po sata ranije počinje prvo polufinale Šabac – Nais.

U Bečeju je danas održana konferencija za medije povodom predstojećeg fajnal-fora na kojoj su, sem predstavnika domaćina i VS Srbije,  pred novinare izašli i predstavnici klubova.

U ime Partizana govorio je sekretar Mirko Bradajić, koji je rekao da veruje da će mladi vaterpolisti crno-beih dati sve od sebe i istakao.
– Partizan kao osvajač Kupa i ove godine ide sa ambicijama da preskoči prvu prepreku i da se u finalu bori za treći uzastopni Kup Srbije. Zvezda je blagi favorit. Vaterpolisti Crvene zvezde jesu mladi, ali naši su još mlađi i neiskusniji. Očekujem neizvesnu borbu i ne treba da se zaboravi da u jednoj utakmici može da odluči trenutna motivacija.

Ekpa Partizana u petak kreće put Bečeja, a sutra uveče će u bazenu SC “Zoran Predin Badža” imati i prvi zvanični trening

Igor Milojević, generalni sekretar SD Crvena zvezda, je kazao:
– Zahvaljujem se domaćinu na izuzetnom prijemu i na besprekornoj organizaciji. Nadam se da će sve četiri ekipe prikazati kvalitetan vaterpolo, da ćemo se videti u finalu i da će Zvezda biti sa peharom na kraju.

Ekipa Šapca je već u Bečeju, gde trenira i obavlja poslednje pripreme za turnir.
– Svakako da želimo u finale, a tamo ćemo sigurno zagorčati život protivniku – poručio je Anto Vasović, sportski direktor Šapčana.

Predstavnici Naisa nisu prisustvovali konferenciji za medije

Domaćini spremni za spektakl

Konferencija za medije Foto:tvbecej.rs

Predsednik Opštine Dragan Tošić je kazao:
– Čast nam je,  ujedno i obaveza da na dostojanstven način organizujemo ovakvo značajno takmičenje. Gledamo i u budućnost, želimo da i ovom organizacijom steknemo poverenje svih vaterpolo poslenika u Srbiji.

Zoran Avramović izvršni direktor VSS ne sumnja da će Bečej biti dobar domaćin:
– Bečej je nebrojeno puta dokazao svoju privrženost vaterpolu, tako da smo bez dileme poverili organizaciju značajnog turnira gradu. Nadam se vrlo kvalitetnom programu, fer i sportskom navijanju.

Predsednik organizacionog odbora, direktor SC „Đorđe Predin Badža“ Dejan Stanojev je poručio:
– Što se tiče tehničke organizacije, ponašanje publike i ostalih stvari sigurno neće biti problema. Mi živimo za ovaj vaterpolo spektakl i sve činimo da isti protekne u jednoj fer i sportskoj atmosferi.

Prihod za Nastasju

Sem završnice muškog, u Bečeju će biti odigrano i finale ženskog Kupa Srbije.U nedelju u 18 časova, za pehar će se boriti Crvena zvezda i Palilula.

Prihod skupljen od prodaje  ulaznica na finanom turniru  namenjen je lečenju Nastasje Nedimović bivše vaterpolo reprezentativke.

Raspored turnira

Subota, 16.decembar
Polufinale

18.00 VK “ŠABAC” – VK “NAIS”
20.30 VK “PARTIZAN” – BVK “CRVENA ZVEZDA”

Nedelja, 17. decembar

20.30 FINALE

(utakmice Partizan – Crvena zvezda i finale biće prenošene na drugom programu RTS)

U prodaju je pušteno 600 ulaznica za tribine (200 dinara) i 250 za VIP ložu (400 dinara). Ulaznice kupljene za subotu važe za obe utakmice. Ulaznice se prodaju na portirnici SC “Đorđe Predin Badža”.

Back To Top