skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Vujasinović: Najbolja partija u 2016.

ravujasPosle utakmice sa Jugom trener Partizana Vladimir Vujasinović je bio zadovoljan onim što su njegovi puleni prikazali u duelu sa jednim od favorita za osvajanje Lige šampiona.

-Odigrali smo jako dobro, bili ravnopravan protivnik Jugu tokom cele utakmice, izuzimajući pad u poslednja dva minuta. Šteta što smo propustili nekoliko velikih šansi, posebno u početku, ali sve u svemu zadovoljan sam. Pružili smo jak otpor Jugu i ovo je bila naša najbolja partija u drugom delu sezone, čemu smo i težili – istakao je Vujasinović.

Golgeter Partizana Gavril Subotić je kazao:

-Jednom od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope smo pružili jak otpor, pružili dobru partiju. Opet smo dozvolili sebi padove u igri, što je Jug znao da iskoristi i rezultatski se “odlepi”. Posle je bilo teško da stignemo tu razliku. Treba znati i da nam je ovo bila šesta utakmica u poslednje dve nedelje, trebalo je izdržati ovaj vrlo naporan ritam.

Trener Dubrovčana Vjekoslav Kobeščak je pohvalio igru oba rivala:

-Čestitam i svojim i igračima Partizana na prikahanoj igri. Kao što smo i očekivali, Partizan je igrao mnogo bolje nego pre nedelju dana u Dubrovniku. Uvek Partizan bolje igra na Banjici, a ovaj put je u svojim redovima imao i golgetera Gavrila Subotića. Nije nam bilo lako., Partizan je pokazao da ni ove sezone nije samo učesnik Lige šampiona, već ekipa koja bi mogla da konkuriše i za plasman na fajnal siks.

Back To Top