skip to Main Content

Dobrodošli!

Na ovoj stranici se vrši upis novih članova u Vaterpolo školu Partizan.

Svim novim članovima omogućavamo test period u trajanju od 15 dana!

1. Možete nas pozvati direktno (klikom na jedno od dva dugmeta ispod):

2. Možete popuniti formu ispod i mi ćemo Vas pozvati:  Koje je godište Vaše dete?


  Da li ima plivačke sposobnosti?


  Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

  Vrtić VK Partizan – NOVI TALAS CRNO BELIH VATERPOLISTA PREDVODJEN ČETVOROGODIŠNJACIMA

  NOVI TALAS CRNO BELIH VATERPOLISTA PREDVODJEN ČETVOROGODIŠNJACIMA. OD SADA MOŽETE UPISATI DETE U VRTIĆ VK PARTIZAN!

  Srećni smo i ponosni da vas obavestimo da počinje sa radom Vrtić VK Partizan!

  U saradnji sa Keel vaterpolo školom “Vrtić VK Partizan” je namenjen deci uzrasta od 4 do 7 godina.

  Deca sa navršenih 7 godina prelaze u vaterpolo školu VK Partizan na Banjici. Metodologija treninga obuhvata obuku plivanja u prvom delu treninga, dok se osnove vaterpola i igra na 2 gola rade tokom drugog dela treninga. Na taj način deca istovremeno savladavaju osnove oba sporta, plivanje i vaterpolo, po uzoru na rad u vaterpolo klubu Partizan i receptu stare srpske škole vaterpola.

  Ova fuzija vaterpolo škole za najmladje, Keel i vaterpolo velikana svetskog renomea kakav je VK Partizan predstavlja pravo osveženje vaterpola u Srbiji. Animacija dece ka vaterpolo sportu i povratak VK Partizan na stare slave uspeha je ono što je zajednički cilj direktora Nikole Kuljače i prvog čoveka Keel vaterpolo škole Nenada Tomića, ali i kompanije Keel, generalnog tehničkog sponzora kluba sa Banjice, čiji je suvlasnik, reprezentativac i bivši član šampionske generacije VK Partizan Andrija Prlainović.

  Andrija Prlainović koji je u Marseju je kratko putem telefonskog razgovora poručio:

  “Veoma mi je drago da je došlo do ovako lepog dogovora što će siguran sam značiti svima koji vole vaterpolo u Srbiji. VK Partizan je klub koji zaslužuje da ima svoju bazu djece uzrasta 5,6 i 7 godina. Želim puno uspjeha u radu, ja se priključujem čim mi obaveze dozvole”

  Direktor VK Partizan Nikola Kuljača nam je objasnio funkcionisanje Vrtića VK Partizan kao i da se sam dogovor o saradnji savršeno uklapa u tkzv ribrending imidža najtrofejnijeg vaterpolo kluba Srbije.

  “Svi znamo šta predstavlja vaterpolo klub Partizan u evropi i svetu i želja nam je da to nasledje i ljubav prema crno beloj kapici prenesemo najmladjim članovima našeg društva.
  Pokretanje Vrtića VK Partizan podrazumeva da sva deca uzrasta već od 4 i 5 godina koja se upišu i nauče da plivaju i savladaju osnove vaterpola kroz igru u Vrtiću VK Partizan,( na bazenu Royal4Kids ul.Pašmanska br 1) stiču pravo da direktno, sa navršenih 7 godina, prelaze na dobro poznatu adresu na Banjici u vaterpolo školu VK Partizan. (Verujem da će veliki broj dece ovog uzrasta se upisati u naš vrtić gde ih čekaju treneri specijalizovani za rad sa decom u vodi).” Nikola je i dodao: “Velika fabrika budućih vaterpolo šampiona je ono što nam je prioritet . Verujem da će ova vest imati velikog odjeka u vaterpolo i sportskoj javnosti, što će nam pomoći da zajedničkim snagama vratimo VK Partizan na stare staze uspeha i do novih trofeja.”

  Direktor vaterpolo škole Keel, od sada Vrtića VK Partizan Nenad Tomić je za naš portal izrazio veliko zadovoljstvo postignutim dogovorom sa novim rukovodstvom VK Partizan:
  “Prezadovoljan sam, zaista. Postati deo velike crno bele porodice sportova je za nas velika stvar u svakom smislu. Posvećenost i velika želja da se VK Partizan vrati na vaterpolo tron evrope i sveta, koju poseduje novi direktor Kuljača iziskuje veliko poštovanje ali obavezuje i na veliki rad na povećanju broja zainteresovane dece za treniranjem vaterpola.” Tomić je dodao: “Animacija dece i njihovo upoznavanje sa vaterpolo sportom od najranijeg uzrasta, obuka plivanja svih kategorija plivača i ljubav prema vaterpolo klubu Partizan je ono što očekuje sve koji svoju decu upišu u Vrtić VK Partizan.”

  Osim obuke plivanja, decu očekuje sva neophodna oprema za vaterpolo i to:

  *Vaterpolo kapice Keel za decu, VK Partizan.
  *Lopte za vaterpolo za decu.
  *Golovi za vaterpolo za decu.

  Treninzi se održavaju na bazenu Royal4Kids ulica Pašmanska br 1.
  Termini treninga:
  Utorak i Četvrtak od 19.30h
  Subota i Nedelja od 13.45h
  Članarina:
  4000 rsd za upis do kraja 2020 godine.