skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

  Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

  Vaterpolo Klub Partizan

  SC Banjica
  Crnotravska 4
  11000 Beograd

  Za sva pitanja vezana za školu vaterpola VKP mozete pozvati broj 0628881002 radnim sanom od 09 časova do 16 časova.
  Za sva pitanja vezana za školu plivanja mozete pozvati broj 0628881008 radnim danom od 12 časova do 18 časova.

  062 888 1008 Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

  Vrtić VK Partizan – NOVI TALAS CRNO BELIH VATERPOLISTA PREDVODJEN ČETVOROGODIŠNJACIMA

  NOVI TALAS CRNO BELIH VATERPOLISTA PREDVODJEN ČETVOROGODIŠNJACIMA. OD SADA MOŽETE UPISATI DETE U VRTIĆ VK PARTIZAN!

  Srećni smo i ponosni da vas obavestimo da počinje sa radom Vrtić VK Partizan!

  U saradnji sa Keel vaterpolo školom “Vrtić VK Partizan” je namenjen deci uzrasta od 4 do 7 godina.

  Deca sa navršenih 7 godina prelaze u vaterpolo školu VK Partizan na Banjici. Metodologija treninga obuhvata obuku plivanja u prvom delu treninga, dok se osnove vaterpola i igra na 2 gola rade tokom drugog dela treninga. Na taj način deca istovremeno savladavaju osnove oba sporta, plivanje i vaterpolo, po uzoru na rad u vaterpolo klubu Partizan i receptu stare srpske škole vaterpola.

  Ova fuzija vaterpolo škole za najmladje, Keel i vaterpolo velikana svetskog renomea kakav je VK Partizan predstavlja pravo osveženje vaterpola u Srbiji. Animacija dece ka vaterpolo sportu i povratak VK Partizan na stare slave uspeha je ono što je zajednički cilj direktora Nikole Kuljače i prvog čoveka Keel vaterpolo škole Nenada Tomića, ali i kompanije Keel, generalnog tehničkog sponzora kluba sa Banjice, čiji je suvlasnik, reprezentativac i bivši član šampionske generacije VK Partizan Andrija Prlainović.

  Andrija Prlainović koji je u Marseju je kratko putem telefonskog razgovora poručio:

  “Veoma mi je drago da je došlo do ovako lepog dogovora što će siguran sam značiti svima koji vole vaterpolo u Srbiji. VK Partizan je klub koji zaslužuje da ima svoju bazu djece uzrasta 5,6 i 7 godina. Želim puno uspjeha u radu, ja se priključujem čim mi obaveze dozvole”

  Direktor VK Partizan Nikola Kuljača nam je objasnio funkcionisanje Vrtića VK Partizan kao i da se sam dogovor o saradnji savršeno uklapa u tkzv ribrending imidža najtrofejnijeg vaterpolo kluba Srbije.

  “Svi znamo šta predstavlja vaterpolo klub Partizan u evropi i svetu i želja nam je da to nasledje i ljubav prema crno beloj kapici prenesemo najmladjim članovima našeg društva.
  Pokretanje Vrtića VK Partizan podrazumeva da sva deca uzrasta već od 4 i 5 godina koja se upišu i nauče da plivaju i savladaju osnove vaterpola kroz igru u Vrtiću VK Partizan,( na bazenu Royal4Kids ul.Pašmanska br 1) stiču pravo da direktno, sa navršenih 7 godina, prelaze na dobro poznatu adresu na Banjici u vaterpolo školu VK Partizan. (Verujem da će veliki broj dece ovog uzrasta se upisati u naš vrtić gde ih čekaju treneri specijalizovani za rad sa decom u vodi).” Nikola je i dodao: “Velika fabrika budućih vaterpolo šampiona je ono što nam je prioritet . Verujem da će ova vest imati velikog odjeka u vaterpolo i sportskoj javnosti, što će nam pomoći da zajedničkim snagama vratimo VK Partizan na stare staze uspeha i do novih trofeja.”

  Direktor vaterpolo škole Keel, od sada Vrtića VK Partizan Nenad Tomić je za naš portal izrazio veliko zadovoljstvo postignutim dogovorom sa novim rukovodstvom VK Partizan:
  “Prezadovoljan sam, zaista. Postati deo velike crno bele porodice sportova je za nas velika stvar u svakom smislu. Posvećenost i velika želja da se VK Partizan vrati na vaterpolo tron evrope i sveta, koju poseduje novi direktor Kuljača iziskuje veliko poštovanje ali obavezuje i na veliki rad na povećanju broja zainteresovane dece za treniranjem vaterpola.” Tomić je dodao: “Animacija dece i njihovo upoznavanje sa vaterpolo sportom od najranijeg uzrasta, obuka plivanja svih kategorija plivača i ljubav prema vaterpolo klubu Partizan je ono što očekuje sve koji svoju decu upišu u Vrtić VK Partizan.”

  Osim obuke plivanja, decu očekuje sva neophodna oprema za vaterpolo i to:

  *Vaterpolo kapice Keel za decu, VK Partizan.
  *Lopte za vaterpolo za decu.
  *Golovi za vaterpolo za decu.

  Treninzi se održavaju na bazenu Royal4Kids ulica Pašmanska br 1.
  Termini treninga:
  Utorak i Četvrtak od 19.30h
  Subota i Nedelja od 13.45h
  Članarina:
  4000 rsd za upis do kraja 2020 godine.
  Back To Top