skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

Vaterpolistima dve godišnje nagrade i posebna priznanja JSD Partizan

 

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan obeležilo je 72. rođendan na tradicionalnoj svečanosti u SC “Teleoptik”.

Na proslavi su dodeljene nagrade najuspešnijim pojedincima i klubovima crno-bele sportske porodice u 2017. godini, a Vaterpolo klub je ponovo dobitnik nekoliko priznanja.

Treću godinu za redom za najuspešnijeg sportistu Društva proglašen je Nikola Jakšić, kapiten VK Partizan u minuloj sezoni i najmlađi član seniorske reprezentacije Srbije, s kojom je osvojio zlatnu medalju u Svetskoj ligi i na Svetskom prvenstvu u Budimpešt. U ime Nikole Jakšića, koji je letos prešao u Ferencvaroš, plaketu je primio otac.

 

Posebna priznanja dodeljena su osvajačima medalja na velikim takmičenjima u ovoj godini. Među dobitnicima su i vaterpolisti Radomir Drašović, Nebojša Toholj, Petar Tomić, Nikola Lukić, Đorđe Vučinić, Marko Janković, Filip Radojević, Petar Velkić, Milutin Belopavlić, Nikola Radonjić, za osvojenu bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore

Nagrađeni su i klubovi ekipni prvaci i osvajači Kupa Srbije u seniorskoj konkurenciji. VK Partizan je u minuloj sezoni osvojio duplu krunu, a ispred kluba sa Banjice priznanje je primila direktor Tatjana Rakas.

 

 

 

Dobitnici priznanja za najuspešnije pojedince i klubove JSD Partizan u 2017

Najuspešnije seniorske ekipe: Fudbalski klub (muškarci) i Karate klub (žene)
Najuspešniji seniorski sportisti: Nikola Jakšić (Vaterpolo klub) i Andrea Arsović (Streljački klub).
Najuspešnija juniorska ekipa: Vaterpolo klub (muškarci), bez proglašenja za juniorke
Najuspešniji juniorski sportisti: Darko Brašnjović (Džudo klub) i Aleksandra Janković (Karate klub).
Najuspešniji pionir: Sava Ljujić (Streljački klub), bez proglašenja za pionirke.
Najuspešniji trener: Marko Nikolić (Fudbalski klub)
Najuspešniji amaterski radnik JSD Partizan: Radovan Radinović
Najuspešniji radnik radne zajednice JSD Partizan: Vesna Palibrkić (Radna jedinica Stadion)

Za osvojene medalje priznanja su pripala: Andrei Arsović (Streljački klub), za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu; Radomiru Drašoviću, Nebojši Toholju, Petru Tomiću, Nikoli Lukiću, Đorđu Vučiniću, Marku Jankoviću, Filipu Radojeviću, Petru Velkiću, Milutinu Belopavliću, Nikoli Radonjiću (svi Vaterpolo klub), za osvojenu bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore; Nenadu Beđiku i Milošu Vasiću (Veslački klub), za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za seniore;  Milanu Jovetiću (Kuglaški klub), članu šampionske ekipe Srbije na Prvenstvu sveta; Igoru Đeriću i Aleksandru Beđiku (Veslački klub), za osvojenu srebrnu medalju Evropskom prvenstvu za seniore do 23 godine, Tadiji Tadiću (Košarkaški klub) za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom juniorskom prvenstvu, Dušanu Tanaskoviću i Stevanu Karapandžiću (Košarkaški klub) za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom kadetskom prvenstvu.

Posebna priznanja dobili su i klubovi, prvaci i osvajači Kupa u seniorskoj konkurenciji: Fudbalski klub, Vaterpolo klub, Ženski karate klub, Biciklistički klub, Veslački klub i Klub dizača tegova u ženskoj konkurenciji.

 

Back To Top