skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Uspešne pripreme na Zlatiboru

Prvotimci Partizana završili su danas petodnevne pripreme na Zlatiboru.

Trener Zoran Milenković na raspolaganju nije imao celu ekipu, jer polovina igrača prvog tima je od 25. decembra na pripremama sa reprezentacijom i priključiće se 11. januara, posle utakmice Svetske lige Slovačka – Srbija. Zbog toga je u radu učestvovalo i nekoliko vaterpolista Banjice, koji konkurišu za mesto u prvom timu.

Radilo se u teretani, u bazenu, ali i na otvorenom. Vaterpolisti su pokazali šta umeju u fudbalu po snegu.

Komentarišući učinak tokom treninga na Zlatiboru Zoran Milenković, šef stručnog štaba, kaže:

– Na Zlatibor smo otišli jer imamo problem sa grejanjem bazena Banjica. Odlično smo odradili bazični deo priprema za drugi deo sezone, ali pod znakom pitanja je da li ćemo imati normalne uslove rada na Banjici, pa od toga zavisi i kvalitet nastupa i igara u takmičenjima koja nam slede.

FOTOGALERIJA SA PRIPREMA NA ZLATIBORU

Crno-beli su u prvom delu sezone premašili očekivanja, konstantno podižući formu.

Posle sedam kola Regionalne lige nalaze se na drugom mestu. Osvajanjem Kupa Srbije ispunili su prvi cilj u sezoni. Ostavili su odličan utisak u drugom i trećem kolu Lige šampiona, protiv Egera na Banjici i na gostovanju kod Hanovera, sa koga su se vratili sa bodom, a možda su zaslužili  i sva tri.

Prvi zvanični meč u 2017. Partizan igra 14. januara, kada će u Regionalnoj ligi biti gost Mladosti. Četiri dana kasnije u četvrtom kolu Lige šampiona dočekaće Jug, koji je prošle godine osvojio sve što je mogao – Ligu šampiona, Super kup Evrope, prvenstvo i Kup Hrvatske i Regionalnu ligu.

Back To Top