skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

U Sidneju dve borbe za zlato

VujasSrbijaBReprezentacija Srbije (do 20 godina) sutra će se u Sidneju boriti za zlatnu medalju na turniru „Svetski klupski izazov“. U finalu juniorskog turnira će igrati i Partizan i to protiv istog kluba s kojim se sastaju Delfini.

U polufinalu prestižnog turnira B selekcija Srbije, koju sa klupe vodi Vladimir Vujasinović, je preslišala ekipu Sport menadćmenta iz Verone, člana italijanske Serije A. Na[ nacionalni tim je slavio sa 16:8. U finalu će se sastati sa ekipom UNSV Vests, koja je u drugom polufinalu sa 9:8 pobedila Balmejn Tajgerse. Srbija B i UNSV Vests su se već sastali u takmičenju u grupi, a izabranici Vladimira Vujasinovća su osvojili sva tri boda pobedom od 11:10.

Partizan je u finalnoj grupi juniorskog turnira pobedio ekipe Kronala Šarks 2 sa 14:5 i Dramojn Devils sa 9:4. Iz prve faze preneo je bod iz duela sa UNSV Vestsom (6:6). Crno-belima će rival u finalu upravo biti juniorska ekipa UNSV Vestsa.

Protiv Drajmon Devilsa igrali su: Bulajić, Timotijević, Jovanović 1, Šišaković 1, Mulić, Mirković, Kuović 2, Radić 2, Cvetković 2, Trajković, Ćosić 1.

U visokoj pobedi nad Kronala Šarksima 2 najviše se istakao Jovan Ćosić sa šest golova, a u ekipi su još bili: Bulajić, Timotijević 1, Maoduš 2, Mulić, Mirković, Kujović, Radić 2, Cvetković, Trajković i Dukić.

Juniorski turnir se igra po eksperimentalnim pravilima – na 25-metarskom bazenu, sa šest igrača u postavi (golman i pet u polju), četvrtina traje sedam minuta.

Back To Top