skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Revija za sva vremena i za ohrabrenje

igraciubayenuU nedelju je sa Banjice poslata prelepa slika. Bivši veliki asovi Partizana su zajedno sa sadašnjim prvotimcima priredili publici fantastičan doživljaj u revijalnom meču koji je organizovala Fondacija „Grobari za nas“, sa ciljem da se pomogne  da velikan svetskog vaterpola izađe iz krize.

Okupilo se oko 1.500 navijača, uživali su u atraktivnim potezima asova srpskog vaterpola. Finansijski efekti akcije još nisu poznati, a crta će moći da se podvuče tek sledeće sedmice. Jer, prodaja „crnih“, donatorskih ulaznica za meč, po ceni od 500 dinara, i dalje je u toku na prodajnim mestima „Ticket line“-a i preko inerneta, do 3. aprila.

Predsednik Partizana Aleksandar Šoštar se zahvaljuje Fondaciji i navijačima i ističe:

–Narednih dana ćemo sumirati efekat akcije sa finansijske strane, međutim mislim da je ovo veče mnogo više značilo u nekom drugom, duhovnom kontekstu. Ljudi koji su došli i pokazali da vole Partizan, su nešto što daje nadu da se nastavi sa borbom sa teškom situacijom. Zahvaljujem se svim našim bivšim igračima koji su se odazvali pozivu da učestvuju u ovoj reviji.

Šoštar još dodaje:

–Slika sa nedeljne revije na  Banjici je još jedan pokazatelj da Vaterpolo klub Partizan, bez obzira u kakvoj je situaciji, ima svoju težinu, da jeste najtrofejniji sportski kolektiv u Srbiji i sigurno je da će i ubuduće raditi sve ono što je do sada radio, kaako za sam klub, tako i u interesu srpskog, kao nekad jugoslovenskog i srpsko-crnogorskog, vaterpola.

Prva reakcija trenera Vladimira Vujasinovića bila je:

-Prelepo!

Vujasinović je poručio da je meč na Banjci bio sjajan događaj, zahvalio se bivšim igračima Partizana koji su došli da ponovo obuku kapicu sedmostrukog prvaka Evrope.

-Bilo bi mi drago kada bi se ovakve manifestacije održavale  češće, jer malo češće treba obeležiti i podsetiti na sve ono što je ovaj klub uradio u istoriji.

Šef stručnog štaba crno-belih je kraj meča dočekao u vodi. Na nagovor navijača i igrača uskočio je u bazen i sa više od pola terena zatresao mrežu. Podsetio je na stara vremena i pokazao zašto je jedan od najboljih vaterpolista sveta svih vremena.

-Nisam očekivao ovo kupanje, ali bilo je mnogo lepo, tako da sam i dozvolio da se utakmica završi na ovaj način.

PRODAJA DONATORSKIH ULAZNICA

“TICKET LINE”
Prodajno mesto u Domu sindikata, Trg Nikole Pašića
Telefon: 011/ 2030 570
svakog radnog dana od 9:00 – 19:00h i Subotom od 12:00 – 18:00
prodaja@ticketline.rs
www.ticketline.rs

Back To Top