skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

  Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

  Vaterpolo Klub Partizan

  SC Banjica
  Crnotravska 4
  11000 Beograd

  Za sva pitanja vezana za školu vaterpola VKP mozete pozvati broj 0628881002 radnim sanom od 09 časova do 16 časova.
  Za sva pitanja vezana za školu plivanja mozete pozvati broj 0628881008 radnim danom od 12 časova do 18 časova.

  062 888 1008 Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

  Revija za sva vremena i za ohrabrenje

  igraciubayenuU nedelju je sa Banjice poslata prelepa slika. Bivši veliki asovi Partizana su zajedno sa sadašnjim prvotimcima priredili publici fantastičan doživljaj u revijalnom meču koji je organizovala Fondacija „Grobari za nas“, sa ciljem da se pomogne  da velikan svetskog vaterpola izađe iz krize.

  Okupilo se oko 1.500 navijača, uživali su u atraktivnim potezima asova srpskog vaterpola. Finansijski efekti akcije još nisu poznati, a crta će moći da se podvuče tek sledeće sedmice. Jer, prodaja „crnih“, donatorskih ulaznica za meč, po ceni od 500 dinara, i dalje je u toku na prodajnim mestima „Ticket line“-a i preko inerneta, do 3. aprila.

  Predsednik Partizana Aleksandar Šoštar se zahvaljuje Fondaciji i navijačima i ističe:

  –Narednih dana ćemo sumirati efekat akcije sa finansijske strane, međutim mislim da je ovo veče mnogo više značilo u nekom drugom, duhovnom kontekstu. Ljudi koji su došli i pokazali da vole Partizan, su nešto što daje nadu da se nastavi sa borbom sa teškom situacijom. Zahvaljujem se svim našim bivšim igračima koji su se odazvali pozivu da učestvuju u ovoj reviji.

  Šoštar još dodaje:

  –Slika sa nedeljne revije na  Banjici je još jedan pokazatelj da Vaterpolo klub Partizan, bez obzira u kakvoj je situaciji, ima svoju težinu, da jeste najtrofejniji sportski kolektiv u Srbiji i sigurno je da će i ubuduće raditi sve ono što je do sada radio, kaako za sam klub, tako i u interesu srpskog, kao nekad jugoslovenskog i srpsko-crnogorskog, vaterpola.

  Prva reakcija trenera Vladimira Vujasinovića bila je:

  -Prelepo!

  Vujasinović je poručio da je meč na Banjci bio sjajan događaj, zahvalio se bivšim igračima Partizana koji su došli da ponovo obuku kapicu sedmostrukog prvaka Evrope.

  -Bilo bi mi drago kada bi se ovakve manifestacije održavale  češće, jer malo češće treba obeležiti i podsetiti na sve ono što je ovaj klub uradio u istoriji.

  Šef stručnog štaba crno-belih je kraj meča dočekao u vodi. Na nagovor navijača i igrača uskočio je u bazen i sa više od pola terena zatresao mrežu. Podsetio je na stara vremena i pokazao zašto je jedan od najboljih vaterpolista sveta svih vremena.

  -Nisam očekivao ovo kupanje, ali bilo je mnogo lepo, tako da sam i dozvolio da se utakmica završi na ovaj način.

  PRODAJA DONATORSKIH ULAZNICA

  “TICKET LINE”
  Prodajno mesto u Domu sindikata, Trg Nikole Pašića
  Telefon: 011/ 2030 570
  svakog radnog dana od 9:00 – 19:00h i Subotom od 12:00 – 18:00
  prodaja@ticketline.rs
  www.ticketline.rs

  Back To Top