skip to Main Content
011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Počele prijave za Partizanov kamp

kampslika

Brošura o kampu/Brochure about camp.pdf

Vaterpolo klub Partizan će i ove godine organizovati Letnji kamp na Banjici.

Partizan, najtrofejniji sportski klub u Srbiji, sedmostruki prvak Evrope, kamp organizuje u saradnji sa kompanijom Supersport. Počelo je prijavljivanje, a kamp je otvoren za devojčice i dečake rođene između 1999. i 2004. godine.

Rukovodilac kampa je jedna od najvećih legendi svetskog vaterpola Vladimir Vujasinović, dugogodišnji kapiten reprezentacije SCG i Srbije i Partizana, danas šef stručnog štaba crno-belih. Vujasinović se trenerskim poslom bavi četiri godine tokom kojih je dva puta mladi tim Partizana odveo do zavšnog turnira Lige šampiona, titule prvaka i Kupa Srbije. Uspešan je i kao selektor juniorske reprezentacije, s kojom je osvojio titule prvaka sveta i Evrope.

Treneri u kampu biće dva dokazana stručnjaka u radu sa vaterpolistima mlađih kategorija Zoran Bratuša i Zoran Milenković.

Bratuša je između ostalih trenirao i učio Filipa Filipovića, Marka Avramovića, Stefana Mitrovića, Viktora Rašovića…

Zoran Milenković sem rada u mlađim kategorijama Partizana vodi i Banjicu, drugi tim crno-belih, koji učestvuje u Prvoj A ligi. Beleži odlične rezultate kao trener i selektor reprezentacija Srbije u mlađim kategorijama. Poslednji veliki uspeh mu je zlato sa reprezentacijom Srbije na Evropskim igrama u Bakuu 2015.

U radu će učestvovati i drugi treneri Partizana, treniraće se u grupama od po 10 do 15 igrača.

Adresa za prijave i dodatne informacije: biljana@waterpar.rs

 

 

Back To Top