skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Partizan u finalu turnira “Tomo Udovičić”

Foto: VK Jug/facebook

Vaterpolisti Partizana najmlađe takmičarske kategorije (2004. i mlađi) nastavljaju da nižu uspehe.

Crno-beli 12-godišnjaci su se plasirali u finale velikog međunarodnog turnira „Tomo Udovičić“ u Dubrovniku, na kome učestvuje 22 ekipe iz devet zemalja.

Puleni Igora Josimovića, koji su pre dve nedelje osvojili Kup Srbije, će se sutra u finalu za pehar boriti sa korčulanskim KPK-om.

Partizan je na početku turnira, u takmičenju u grupi, izgubio od napuljskog Posilipa, a potom nanizao sedam trijumfa. Večeras je u polufinalu pobedio kotorski Primorac sa 9:4.

KPK je u polufinalu pobedio baš Posilipo (7:6). Put korčulanskog i beogradskog tima do finala je sličan. KPK je do osigrao šest utakmica, uz pet pobeda i poraz od Primorca, rivala crno-belih u polufinalu.

Rezultati Partizana

Takmičenje u grupi: Posilipo 4:6, Gusar 9:2, Slovan Ljubljana  10:0, Barseloneta 8:3, Duizburg 12:0. Plasman: Posilipo 15, Partizan 12, Barseloneta 9, Duizburg 6, Gusar 3, Ljubljana Slovan 0.

Četvrtfinale: Partizan – Vojvodina 6:1.

Polufinale: Partizan  – Primorac 9:4

Sastav Partizana: Mateja Cerović, Mihajlo Janošević, Marko Dimitrijević, Aleksa Stojadinović, Nikola Kojić, Veljko Bodiroga, Zoran Božović, Rastko Jevđović, Neven Čerkez, Mihailo Pavlović, Mihailo Savić, Jovan Budrak, Nemanja Nedović, Pavle Mušikić, Andrija Jauković, Ivan Grujić, Marko Jovanović, Mladen Milovanović.

Srbiju na tradicionalnom turniru predstavljaju još Vojvodina i Crvena zvezda. Vojvodina, koja je u četvrtfinalu izgubila od Partizana, će sutra u duelu za sedmo mesto igrati sa domaćim Jugom. Crvena zvezda će se sa francuskim Marseljom boriti za devetu poziciju.

Back To Top