skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

  Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

  Vaterpolo Klub Partizan

  SC Banjica
  Crnotravska 4
  11000 Beograd

  Telefon: 011/ 2668 143
  Telefon/Fax: 011/ 2661 837

  011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

  Partizan 2 u ubrzanom ritmu, juniori kreću ka Sidneju

  PLAKAT89Ekipa Partizana 2 ove nedelje ima baš bogat raspored,

  Mladi crno-beli sastav će u sredu i četvrtak na Banjici odigrati dve utakmice Prve B lige.

  U sredu 23. decembra, u osmom kolu Prve B lige dočekuje ekipu Valisa. Meč počinje u 21.30. Dan kasnije, takođe u 21.30 sastaće se sa Novim Beogradom 011, u okviru devetog kola.

  Aktivni su i drugi sastavi Partizana. Generacija 2000. putuje u petak u Australiju, gde će predstavljati Srbiju na turniru u Sidneju.

  Na takmičenju u najvećem gradu Australije igraće i većina prvotimaca crno-belih.

  Reč je o turniru “Svetski klupski izazov” (27 – 30. decembar). Partizan  učestvuje u juniorskoj konkurenciji, a u seniorskom nadmetanju igraće B reprezentacija Srbije, koju sa klupe vodi Vladimir Vujasinović, a čiju okosnicu čine vaterpolisti crno-belih.

  Sem B selekcije Srbije za trofej na seniorskom takmičenju boriće se sedam klubova: mađarski OŠC, koga je pre šest dana Partizan pobedio u Ligi šampiona, zatim italijanski Sport menadžment i australijske ekipe Kronula Šarks, Balmejn Tajgers, Kvinslend, UNSV Vest Megpajs i Kvinslend.

  Partizan  je jedina strana ekipa na juniorskom turniru, na kome će uz crno-bele igrati Kronula Šarks 1, Kronula Šarks 2, Dramojn Devils, Adelejd Džets, Kvinslend, Univerzitet Sidnej i Balmejn Tajgers. Domaći klubovi igraju sa vaterpolistima rođenim 1999.

  “Svetski klupski izazov” je prvi put održan prošle godine, a tada je pobednički pehar osvojio je kragujevački Radnički. U finalu je, posle maratonske serije peteraca (21:20), pobedio Galatasaraj.

  Back To Top