skip to Main Content
011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Ogijev povatak u velikom stilu

ogiŠlag na tortu rezultatski vrlo dobre crno-bele 2015. godine Partizan je stavio pobedom nad vicešampionom Mađarske OŠC-om, u četvrtom kolu Lige šampiona.

Partizanovi mladi lavovi su partijom i trijumfom (5:4) u sredu još jednom pokazali ogroman potencijal, nošeni velikom podrškom sa tribina igrali su svim srcem. Posebne pohvale zaslužuje Ognjen Stojanović. Ne samo zato što je dva puta nadmudrio odbranu daleko iskusnije gostujuće ekipe, već pre svega zato što se uspešno vratio, posle duge pauze zbog operacije noge. Stojanoviću je duel sa OŠC-om bio tek treći meč u sezoni.

– Nastojali smo i mnogo želeli da maksimalnim angažovanjem izvučemo najviše što možemo iz duela sa OŠC-om. Ispostavilo se da smo jedino na taj način mogli do bodova. kazao je u razgovoru za Žurnal mladi srpski reprezentativac, dodajući da su svi u ekipi presrećni što je 2015. završena na ovakav način.

Očekivalo se da će se Stojanović takmičenjima vratiti tek u februaru 2016. godine. Ipak, to se desilo mnogo ranije, igrao je protiv Banjice u Kupu, pa u polufinalnom duelu istog takmičenja sa Zvezdom,  a susret sa OŠC-om je svakako do sada najveći izazov.

Vladimir Vujasinović je posle susreta pohvalio Stojanovića. Trener crno-belih je istakao da dobra igra nije slučajnost, jer Ognjen nije plivao „ceo život” koliko u periodu oporavka.

–  Mnogo i naporno sam radio tokom jako teškog perioda koji je sada najzad iza mene. Hvala saigračima, trenerima, ljudima iz medicinskog tima na podršci. Imao sam ogromnu želju da se što pre vratim, u tome sam i uspeo.

Period oporavka nije bio težak samo zbog lečenja od povrede.

– Daleko teže je gledati mečeve sa strane, kada znate da ne možete ništa da učinite. Mnogo lepši i lakši osećaj je bio u vodi.

Back To Top