skip to Main Content

Dobrodošli!

Na ovoj stranici se vrši upis novih članova u Školu plivanja i Školu vaterpola VK Partizan.

Datum početka:

10.05.2024.

Cena:

12 termina mesečno - 4.500rsd
8 termina mesečno - 4.000rsd

Termini:

12 termina mesečno: Ponedeljak - Petak od 18h-19h, Subota od 11-12h i 12-13h.
8 Termina mesečno: Subota, Nedelja od 18h-19h

Nivoi:

 • I nivo obuka neplivača predškolskog uzrasta i I razred osnovne skole
 • II razred osnovne skole i stariji
 • Usavršavanje stilova
 • Kondiciono i trenažno plivanje
 • Korektivno plivanje

1. Možete nas pozvati direktno (klikom na jedno od dva dugmeta ispod):

2. Možete popuniti formu ispod i mi ćemo Vas pozvati:  Koje je godište Vaše dete?


  Da li ima plivačke sposobnosti?


  Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

  NOVO IME NA BANJICI: Partizan dobio “pojačanje” – spremaju se velike promene!

  Proteklih godinu i po dana svedoci smo da vaterpolo klub Partizan polako, ali sigurno, “staje na noge” i vraća se na staze uspeha, a u skladu sa svojim ambicijama – uvodi i velike promene.

   

  Nekadašnji evropski šampion koji je obogatio i obezbedio salu prepunu trofeja, pa se tako našao i u polufinalu nacionalnog šampionata, od danas u svemu tome ima i veliku podršku uspešne domaće kompanije.

  Novo ime je stiglo na Banjicu, a tim povodom organizovana je i zvanična konferencija za medije na kojoj su prisustvovali predstavnici VK Partizan i Meridian grupe.

   

  Predsednik Upravnog odbora crno-belih, Jovan Lazarević istakao je veliko zadovoljstvo povodom nove saradnje.

  – Podrška Meridiana nam mnogo znači, jer je Partizan ušao u projekat restauriranja i “novog početka” pre godinu i po dana, odnosno onog momenta kada je “stigla” nova Uprava i ja, kao predsednik Upravnog odbora. Do sada smo pokazali da možemo da promenimo stvari iz perioda koji je “vladao” proteklih osam godina u klubu, a ovo je znak poverenja i potvrda da to što radimo – radimo dobro. Meridian je, pre svega, jedna ozbiljna grupacija i zato smo jako ponosni što ćemo biti deo njihovog marketinškog plana, a oni deo našeg tima – rekao je Lazarević.

   

  Planovi se razvijaju, ideje sprovode u dela, a svoja očekivanja od nove saradnje istakao je direktor kompanije Meridian, Vuk Dinčić.

  – Kao što znate, Partizan je sedmostruki šampion Evrope i pravi “rasadnik” mladih talenata, kako u našoj zemlji, tako i u Evropi. Siguran sam da će u narednom periodu biti još uspešniji i zato smo ponosni što možemo da podržimo takav tim i kolektiv. Ono što je najvažnije jeste da dobro i kvalitetno rade sa mladim igračima, što je od velikog značaja za našu zemlju i sam vaterpolo. Meridian to prepoznaje i podržava, tako da ćemo uraditi sve što možemo da pomognemo na tom putu – rekao je Vuk Dinčić ispred kompanije Meridian.

   

  Sve strukture kluba Partizan rade vredno da stručni štab i igrači dobiju najbolje moguće uslove za rad, a oni su od početka sezone pokazali da je tim spreman za velika dela. Od sada će to raditi uz pomoć partnera koji će biti veliki faktor svih rezultata u budućnosti – kompanije Meridian.

  Vaterpolo Klub Partizan