skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

  Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

  Vaterpolo Klub Partizan

  SC Banjica
  Crnotravska 4
  11000 Beograd

  Za sva pitanja vezana za školu vaterpola VKP mozete pozvati broj 0628881002 radnim sanom od 09 časova do 16 časova.
  Za sva pitanja vezana za školu plivanja mozete pozvati broj 0628881008 radnim danom od 12 časova do 18 časova.

  062 888 1008 Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

  NOVO IME NA BANJICI: Partizan dobio “pojačanje” – spremaju se velike promene!

  Proteklih godinu i po dana svedoci smo da vaterpolo klub Partizan polako, ali sigurno, “staje na noge” i vraća se na staze uspeha, a u skladu sa svojim ambicijama – uvodi i velike promene.

   

  Nekadašnji evropski šampion koji je obogatio i obezbedio salu prepunu trofeja, pa se tako našao i u polufinalu nacionalnog šampionata, od danas u svemu tome ima i veliku podršku uspešne domaće kompanije.

  Novo ime je stiglo na Banjicu, a tim povodom organizovana je i zvanična konferencija za medije na kojoj su prisustvovali predstavnici VK Partizan i Meridian grupe.

   

  Predsednik Upravnog odbora crno-belih, Jovan Lazarević istakao je veliko zadovoljstvo povodom nove saradnje.

  – Podrška Meridiana nam mnogo znači, jer je Partizan ušao u projekat restauriranja i “novog početka” pre godinu i po dana, odnosno onog momenta kada je “stigla” nova Uprava i ja, kao predsednik Upravnog odbora. Do sada smo pokazali da možemo da promenimo stvari iz perioda koji je “vladao” proteklih osam godina u klubu, a ovo je znak poverenja i potvrda da to što radimo – radimo dobro. Meridian je, pre svega, jedna ozbiljna grupacija i zato smo jako ponosni što ćemo biti deo njihovog marketinškog plana, a oni deo našeg tima – rekao je Lazarević.

   

  Planovi se razvijaju, ideje sprovode u dela, a svoja očekivanja od nove saradnje istakao je direktor kompanije Meridian, Vuk Dinčić.

  – Kao što znate, Partizan je sedmostruki šampion Evrope i pravi “rasadnik” mladih talenata, kako u našoj zemlji, tako i u Evropi. Siguran sam da će u narednom periodu biti još uspešniji i zato smo ponosni što možemo da podržimo takav tim i kolektiv. Ono što je najvažnije jeste da dobro i kvalitetno rade sa mladim igračima, što je od velikog značaja za našu zemlju i sam vaterpolo. Meridian to prepoznaje i podržava, tako da ćemo uraditi sve što možemo da pomognemo na tom putu – rekao je Vuk Dinčić ispred kompanije Meridian.

   

  Sve strukture kluba Partizan rade vredno da stručni štab i igrači dobiju najbolje moguće uslove za rad, a oni su od početka sezone pokazali da je tim spreman za velika dela. Od sada će to raditi uz pomoć partnera koji će biti veliki faktor svih rezultata u budućnosti – kompanije Meridian.

  Vaterpolo Klub Partizan
  Back To Top