skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Na redu izazov u Dubrovniku

Crno-beli evropsku sezonu nastavljaju utakmicom sa starim znancem. U sredu (18.15) Partizan će  u okviru drugog kola A grupe Lige šampiona biti gost dubrovačkog Juga.

U prvom kolu oba kluba su doživela poraze. Partizan nije uspeo da iznenadi mađarski OŠC (7:11) . Jug poražen u Moskvi, od Dinama, debitanta u novom sistemu LŠ (11:12).

Mladi sastav sa Banjice nema imperativ rezultata u duelu sa daleko iskusnijim timom iz Dubrovnika.

– Jug je veliki favorit, tako da nemamo šta da izgubimo, naprotiv možemo samo da dobijemo – kaže prvi trener crno-belih Stefan Ćirić.

Partizan put Dubrovnika kreće u utorak

– Za našu mladu ekipu duel sa kvalitetnim rivalom, aktuelnim vicešampionom Evrope je izuzetno značajan za sazrevanje. Očekujem da momci daju sve od sebe. Sem sticanja iskustva, utakmica u Dubrovniku nam je jako bitna kao priprema za važan meč koji sledi dva dana kasnije, jer već u petak igramo sa Budvom u Regionalnoj ligi – dodaje Ćirić.

Prvi tim Partizana, koji je u četiri kola Regionalne lige zabeležio tri pobede i poraz, u Budvu kreće direktno iz Dubrovnika. Budvani su trenutno poslednji na tabeli, bez bodova.

Sledeći meč u Ligi šampiona Partizan igra 29. novembra, kada će na dočekati moskovski Dinamo. Publika  će tada imati priliku da pozdravi i trojicu vaterpolista koji su ostavili dubok trag na Banjici, jer među nosiocima igre ruskog tima su Duško Pijetlović, Nikola Rađen i Gavril Subotić.

Back To Top