skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

LŠ: U Hanover bez imperativa

ligasampionaGlavni cilj prvog dela sezone Partizan je ispunio osvajanjem Kupa Srbije u Nišu. Ipak, time nije završio sa izazovima za 2016. godinu.

U sredu u trećem kolu Lige šampiona u gostima igra protiv vicešampiona Nemačke Hanovera. Meč Hanover – Partizan počinje u 19 časova.

-Partizan odavno nije igrao sa Hanoverom, ali znamo da je to vrlo dobra ekipa, mnogo jača nego protekle sezone – kaže Zoran Milenković, prvi trener Partizana.

Klub plivačkih sportova Hanover je osnovan 1898. godine. Vaterpolo klub ima tradiciju dugu oko 100 godina, ali  nema velikih evropskih uspeha. Ipak,  ove sezone je sastavio vrlo dobar tim. U ekipi je 11 stranaca, među njima dvojica bivših igrača Partizana i reprezentativaca Crne Gore Predrag Jokić (kapiten tima) i Aleksandar Radović. Tu su još dvojica Crnogoraca Brguljan i Sekulić, Mađar Estranji, nekoliko hrvatskih igrača, kao i reprezentativci Nemačke Kong i Bukovski….

-Hanover je kvalitet dokazao u drugom kolu, u kome je odigrao nerešeno s Barselonetom. Iza nas je serija napornih mečeva. Minule nedelje osvojili smo Kup Srbije i tako ispunili smo glavni cilj prvog dela sezona, a na turniru u Nišu i u prethodnim susretima ekipa se dosta istrošila. Utakmicu sa Hanoverom dočekujemo iscrpljeni s jedne, a rasterećeni s druge strane, jer u Ligi šampiona ove sezone nemamo imerativ, bitno nam je sazrevanje. Nadam se da će ekipa uspeti da pruži sve od sebe, kao protiv Egera u drugom kolu, a videćemo za koji rezultat će to biti dovoljno-poručio je Milenković.

Utakmica Hanover – Partizan će kao i ostale u Ligi šampiona biti prenošena na sajtu len.eu.

Raspored trećeg kola Lige šampiona

A grupa: Olimpijakos – Nica, Breša – Solnok, Špandau – OŠC.

B grupa: Hanover – Partizan, Eger – Pro Reko, Barseloneta – Jug.

Back To Top