skip to Main Content
011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Liga šampiona: U subotu novi duel sa Jugom (Banjica, 18.30)

Partizan sutra, vrlo teškom utakmicu, nastavlja naporan tempo igranja “sreda-subota”. U 13. kolu Lige šampiona na Banjici će dočekati dubrovački Jug. Utakmica počinje u 18.30. Cene ulaznica su 350 i 700 dinara.

Biće to sedma utakmica mladog crno-belog sastava u poslednjih mesec dana.

– Nekoliko puta smo pokazali da, bez obzira na razliku u iskustvu i kvalitetu, možemo da se nosimo sa najjačim evropskim klubovima. Između ostalog, tako je bilo i u poslednjem meču protiv Juga, u Regionalnoj ligi, kada smo izgubili 8:10, s tim što smo poslednji gol primili u samoj završnici. Tada je Jug igrao bez trojice važnih igrača, a sada u Beograd dolazi sa mnogo više motiva. Njima je pobeda neophodna da bi zadržali šanse da se plasiraju na Fajnal Ejt – ističe trener crno-belih Stefan Ćirić:

Jug rezultatima i popve sezone. Regionalnu ligu osvojio je sa maksimalnih 20 bodova, u A grupi Lige šampiona trenutno se nalazi na trećem mestu. Bez obzira što je prioritet Partizanovog učešća u Ligi šampiona sazrevanje ekipe, crno-belima ne pada na pamet da se lako predaju velikom favoritu.

– Ponovo ćemo pokušati da pariramo velikom favoritu, a nama je utakmica bitna ne samo zbog dokazivanja i učenja, već i da još jednom proverimo formu pred izuzetno važan meč sa Šapcem, u sredu. Biće to jedan od ključnih duela u borbi za titulu – naglašava Ćirić.

A grupa Lige šampiona

13. kolo: Dinamo – Olimpijakos, Partizan – Jug, Hanover – OŠC, Barseloneta – Breša.
Plasman: Olimpijakos 31, Barseloneta 27, Jug 22, Dinamo 22, Breša 20, Hanover 9, OŠC 7, Partizan bez bodova.

 

Back To Top