skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Legende pomažu Partizanu

vujasmilanPribližava se spektakl , koji će u nedelju na Banjici okupiti velike Partizanove zvezde, legende jednog od najtrofejnijih klubova sveta.

U nedelju u 19 časova počinje meč, u kome će zaigrati sadašnji i mnogi slavni bivši vaterpolisti Partizana. Veliki događaj organizuje Fondacija „Grobari za nas“, a sa ciljem da se pomogne crno-belima da izađu iz krize.

Na klupama će sedeti dve velike legende. Jednu ekipu vodiće sadašnji trener Vladimir Vujasinović, drugu Igor Milanović, koji je kao šef stručnog štaba odveo crno-bele do najvećeg uspeha u poslednjih 40 godina – titule prvaka Evrope 2011. Tada je dirigent u bazenu, kao kapiten, bio upravo Vladimir Vujasinović.

Legende na klupama, mnoge legende u vodi i oko plivališta.

Publici će se predstaviti skoro svi igrači iz generacije koja se 2011. u Rimu popela na evropski tron, izuzimajući one koji su iz opravdanih razloga sprečen, kao i mnogi drugi vaterpolisti svetske klase koji su pisali istoriju Partizana. Navijači će u nedelju uživati u majstorijma Živka Gocića, Filipa Filipovića, Slobodana Nikića, Duška Pijetlovića, Milana Aleksića, Stefana Mitrovića, Dušana Mandića… Sutra bi trebalo da bude poznat i konačan spisak igrača koji će se uključiti u akciju, a ekipe će biti određene u dogovoru trenera.

Na tribinama će biti članovi ekipe koja je osvojila prvi Kup šampiona 1964: Đorđe Perišić, Boris Čukvas, Branimir Glidžić, kao i mnogi asovi kasnijih generacija: Igor Gočanin, Goran Rađenović, Danilo Ikodinović, Nikola Kuljača…

Bivši asovi će se okupiti da učešćem u akciji pomognu da sadašnje i buduće generacije nastave da idu putem trofeja.

Predviđen je i zabavni program, a među gostima će biti i hokejaši Partizana, koji su nedavno osvojili titulu prvaka države.

U Partizanu se zahvaljuju svima koji su prihvatili učešće u akciji.

-Veliku zahvalnost dugujemo i Fondaciji „Grobari za nas“, koja je sve pokrenula i s kojom smo saradnju počeli još prošle godine – kaže Aleksandar Šoštar, predsednik kluba.

Ulaznice se prodaju na biletarnicama „Ticket line“-a, a danas ili sutra prodajni štand će biti postavljen i na bazenu Banjica. U prodaji su dve vrste karata – „bele“, koje koštaju 600 dinara i omogućuju ulaz na tribine, i „crne“, po ceni od 500 dinara, i namenjene su svima koji žele da učestvuju u akciji, a ne mogu da prisustvuju meču

“TICKET LINE”
Prodajno mesto u Domu sindikata, Trg Nikole Pašića
Telefon: 011/ 2030 570
svakog radnog dana od 9:00 – 19:00h i Subotom od 12:00 – 18:00
prodaja@ticketline.rs
www.ticketline.rs

 

Back To Top