skip to Main Content

Dobrodošli!

Na ovoj stranici se vrši upis novih članova u Školu plivanja i Školu vaterpola VK Partizan.

Datum početka:

10.05.2024.

Cena:

12 termina mesečno - 4.500rsd
8 termina mesečno - 4.000rsd

Termini:

12 termina mesečno: Ponedeljak - Petak od 18h-19h, Subota od 11-12h i 12-13h.
8 Termina mesečno: Subota, Nedelja od 18h-19h

Nivoi:

 • I nivo obuka neplivača predškolskog uzrasta i I razred osnovne skole
 • II razred osnovne skole i stariji
 • Usavršavanje stilova
 • Kondiciono i trenažno plivanje
 • Korektivno plivanje

1. Možete nas pozvati direktno (klikom na jedno od dva dugmeta ispod):

2. Možete popuniti formu ispod i mi ćemo Vas pozvati:  Koje je godište Vaše dete?


  Da li ima plivačke sposobnosti?


  Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

  IN MEMORIAM – MIRKO SAVČIĆ

  Mirko Savčić – Kima
  1951 – 2020

  Napustio nas je još jedan od naših klupskih vaterpolo saputnika.
  Mirko Savčić- Kima, ne toliko poznat široj sportskoj javnosti, je bio omladinski prvak Jugoslavije u plivanju prsnim stilom, pre nego što je 1968 počeo da brani za juniorsku ekipu Partizana i reprezentaciju Jugoslavije, da bi početkom sedamdesetih nastupao i za naš prvi tim.

  Kao jedan od najtalentovanijih studenata svoje generacije, u jednom trenutku se skoro potpuno posvetio arhitekturi, tako da je uprkos izuzetnom igračkom kvalitetu, nadarenosti i potencijalu, vrlo rano prestao da se bavi vaterpolom.
  Bio je harizmatična ličnost, vaterpolista – boem ali ne u onom kafanskom smislu, već po pristupu igri, kulturi i vrednostima do kojih je držao. Čak mu ni rezulat nije bio u prvom planu, već uzvišena vrednost viteškog nadmudrivanja, nadahnuće, virtuoznost i maštovitost. Kao što je težio lepoti stila i izraza u arhitekturi i svakodnevnom životu, tako je i u vaterpolu želeo da uživa u sjaju i čarima igre i borbe sa protivnikom, zanemarujući ono što se, kao po pravilu, sreće kod najvećih talenata: odnos prema treningu, obavezama, a posebno prema autoritetima.
  Do kraja života ostao je vezan za vaterpolo kroz interesovanje i druženja, a njegov slobodan i vedar duh, posebnost, druželjubivost, šarm, plemenitost i dobrota, a iznad svega neiscrpni smisao za humor, činili su ga vanredno omiljenim članom naše vaterpolo i šire sportske porodice.
  Rezultati, brojevi i godine se zaboravljaju, a priče su ono što se najduže pamti. Znao je to Kimili, kako je od milošte zvan, i zato su mu te priče – koje su još za života kružile vaterpolo svetom o tome kako je želeo da sve, pa i sama igra u bazenu, izgleda bolje nego što jeste – bile najvažnije.
  Neka bi mu dragi Bog podario večni pokoj i Carstvo nebesko, a mi pažnju i nezaborav.