skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Duel sa Mornarom (subota, 19) uvertira za Dinamo

Publika će od subote do srede imati priliku da uživa u bogatom vaterpolo programu na Banjici. Biće odigrane tri utakmice u tri seniorska takmičenja.

Seriju otvara utakmica sedmog kola Regionalne lige. Partizan će u subotu  dočekati ekipu splitskog Mornara. Biće to jedan od derbija u regionalnom takmičenju ovog vikenda. Oba tima su do sada osvojila po deset bodova i vode veliku borbu za plasman na “Fajnal for”, pa ovaj meč ima veliki značaj za rasplet u trci za mesto na završnom turniru.

Crno-beli, koji se nalaze na četvrtom mestu na tabeli, su u prošlom kolu osvojili važan bod na gostovanju u Herceg Novom protiv Jadrana (7:7). Iza petoplasiranog Mornara je takođe težak meč. Splićani su, posle velike borbe, minulog vikenda na svom bazenu savladai Budvu (6:4).

Meč počinje u 19 časova, a cene ulaznica su 200 dinara za tribine i 400 za parter.

Subota nudi dvostruki vaterpolo program na Banjici, jer od 21 čas u drugom kolu Prve A llige snage će odmeriti Banjica i Zemun.

U sredu  stiže moskovski Dinamo

Partizan u sredu, 29. novembra nastavlja učešće u Ligi šampiona.

U trećem kolu će dočekati moskovski Dinamo, koji debituje u Ligi šampiona po novom formatu, ali u takmičenje je ušao sa veikim ambicijama i sa dosta pojačanja.

Između ostalih, za Dinamo igraju trojica vaterpolista koji su dubok trag ostavili u Partizanu: centar reprezentacije Srbije Duško Pijetlović, zatim Nikola Rađen i najmlađi iz srpskog trija u Dinamu Gavril Subotić. Cene ulaznica za utakmicu koja počinje u 18.30 su 350 i 700 dinara.

Back To Top