skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Da li je Banjica zapuštena ?

Dok Vaterpolo klub Partizan u dogovorima sa SO Voždovac pokušava da iznađe najbolje rešenje problema vlasništva bazena Banjica, u javnost su plasirane informacije i fotografije, koje prikazujući samo nedostatke na objektu ne daju realnu sliku o angažovanju Partizana u održavanju i renoviranju plivališta.

U poslednjih nekoliko godina Partizan je, isključivo od svojih sredstava, renovirao svlačionice, saunu, mnoge druge prateće sadržaje, kao spoljašnjost bazena. Uz mnogo napora uspeva da obezbeđuje svojim članovima uslove za treninge i utakmice, a grejanje i otklanjanje kvarova iziskuje velika sredstva.

[URIS id=4504]

Pritom je, uz sve finansijske probleme, održao kontinuitet učešća u svim takmičenjima.

Partizan je jedan od retkih evropskih klubova koji je u poslednjih deset godina redovan učesnik Lige šampiona u vaterpolu. U poslednjih 11 godina, pet puta se plasirao na završni turnir Lige šampiona, a 2011. je osvojio evropsku titulu i Super kup Evrope.

Brojni su i uspesi svih kategorija na domaćoj sceni. Partizan je aktuelni seniorski prvak Srbije i osvajač nacionalnog Kupa. U ovoj sezoni je bio jedini predstavnik Srbije u A1 grupi Regionalne lige.Tokom tekuće sezone na Banjici je organizovao 15 međunarodnih seniorskih utakmica, četvorodnevni turnir na kome je učestvovalo osam juniorskih ekipa iz četiri zemlje… Do kraja sezone prvotimce Partizana na svom bazenu očekuju još dve utakmice u Ligi šampiona i sedam u Prvenstvu Srbije.

Back To Top