skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

Crno-beli tandem u reprezentaciji Srbije

Reprezentacija Srbije sutra  počinje takmičenje u Svetskoj ligi, utakmicom sa Rumunijom u Zrenjaninu (19 časova).

Selektor Dejan Savić će šansu, između ostalih, ukazati i dvojici prvotimaca Partizana, Đorđu Vučiniću i Đorđu Laziću. Od standardnih reprezentativaca izostaće povređeni Stefan Mitrović i Dušan Mandić, kao i Duško Pijetlović koji je danas po drugi postao otac, dobio je sina. Umesto njih u timu će biti Strahinja Rašović član Egera, i dvojica prvorimaca crno-belih Lazić i Vučinić. U sastavu su još: G.Pijetlović, Branislav Mitrović (golmani), V.Rašović, Ranđelović, Ćuk, Aleksić, Ubović, Jakšić, Filipović i Prlainović.

Sem Rumunije, u grupi sa Srbijom je i Crna Gora. Pobednik grupe ide na finalni turnir Svetske lige, u kojoj će naša selekcija pokušati da osvoji šesto zlato za redom. Finalni turnir igra se u Tokiju.

Reprezentacija se okupila danas u Beogradu, a sutra u 16.15 putuje za Zrenjanin.

– Mi smo u funkciji mladjih igrača. Cilj je da u Srbiji pobedimo i Rumune i Crnogorce, pokušamo da obezbedimo plasman na finale na kojem bi igrali mladji igrači, Nismo se bavili mnogo Rumunima. Lepo je da smo se skupili posle svetskog prvenstva, da smo zajedno.Ne plašimo se duge i naporne sezone, više se plaše treneri kojima uvek nedostaju treninzi. Sigurno ćemo dočekati Evropsko prvenstvo iako ćemo imati manje dana priprema. Dobro je što mladi igrači igraju u jakim klubovima, jake su lige i najviše je reprezentacija na dobitku – rekao je kapiten Filip Filipović.

Back To Top