skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

  Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

  Vaterpolo Klub Partizan

  SC Banjica
  Crnotravska 4
  11000 Beograd

  Telefon: 011/ 2668 143
  Telefon/Fax: 011/ 2661 837

  011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

  Crno-beli gosti “drim-tima”

  Foto: Blagoje Mitrašinović

  Crno-beli ovosezonsku evropsku priču nastavljaju u subotu, utakmicom šestog kola B grupe Lige šampiona, protiv Pro Reka u Đenovi. Meč počinje u 20.30.

  Domaći tim, sastavljen je od asova iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Španije i sa Vladimirom Vujasinovićem na klupi, je veliki favorit.

  Pre deset dana, u utakmici petog kola Pro Reko je u Beogradu pobedio sa 17:5. Đenovljani su dokazali veliki kvalitet, ali po prikazanom Partizan je zaslužio i malo povoljniji rezultat. Domaći su se dobro držali skoro tri četvrtine. Na polovini treće deonice rezultat je bio 4:8.

  – U utakmici sa Pro Rekom u Đenovi, glavni cilj će biti da svi igrači pokažu više u odnosu na prošli meč, kada smo dve i po četvrtine vodili žestoku borbu – kaže trener Partizana Zoran Milenković i nastavlja:

  – Trudićemo se da protiv Pro Reka u gostima pružimo još jači otpor, da igramo rasterećeno. Siguran sam da će mladim igračima takav pristup pomoći da prikažu sav svoj potencijal.

  Crno-beli će u Đenovi imati i podršku sa tribina. Iz Švajcarske stiže grupa od dvadesetak navijača, da mladim Partizanovim prvotimcima daju motiv više da pruže sve od sebe.

  Partizan je u Italiju otputovao u sredu uveče, a do utakmice će odraditi tri zajednička treninga sa šampionom Italije. Reko je tako crno-belima uzvratio gostoprimstvo. Po dogovoru trenera, Đenovljani su pre dve nedelje u Beograd došli tri dana ranije i sparingovali sa mladim Partizanovim timom.

  Trener Đenovljana Vladimir Vujasinović najavljuje da će više prostora u igri pružiti mlađim igračima i dodaje:

  – Razlika između nas i Partizana je velika, ali ipak ne očekujem lak meč. Nadam se da će moji igrači pružiti dobru partiju, a ovakve utakmice su za nas korisna priprema za velike izazove koji su pred nama u naredna tri meseca.

  Utakmica će biti direktno prenošena na sajtu Evropske federacije www.len.eu.

  Parovi šestog kola

  A grupa: OŠC Budimpešta – Olimpijakos, Breša – Nica, Špandau – Solnok
  Plasman: Olimijakos 13, Solnok 13, OŠC 7, Breša 7, Špandau 3, Nica 0.

  B grupa: Eger – Barseloneta, Pro Reko – Partizan, Hanover – Jug.
  Plasman:Pro Reko 15, Barseloneta 8, Jug 8, Eger 6, Špandau 3, Partizan 1.

  Back To Top