skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Crno-beli festival sporta i mladosti (FOTO)

Bazen Banjica bio je večeras “pozornica” festivala sporta i mladosti.

Vaterpolo klub Partizan organizovao je manifestaciju “Crno-beli dan – susret generacija”. Bila je to revija kakvu retko koji sportski klub može da priredi, jer nema mnogo onih koji imaju ono što imaju crno-beli: masovnu školu, iz koje su izašli i iz koje izlaze mnogi asovi.

Večeras su se na Banjici okupili igrači svih sadašnjih generacija Partizanove škole, bili su podeljeni u petnaestak ekipa, koje su odmerile snage u utakmicama igranim na dva terena.

Naravno, rezultati se nisu beležili, ali dečaci koji su večeras ulazili u bazen, a bilo ih je preko 200, imali je veliki motiv, jer za sve njih je ovo bila velika prilika da pokažu šta umeju ne samo roditeljima, drugovima koji su ispunili tribine, već i bivšim asovima Partizana. Reviju su, između ostalih, pratili legendardni kapiten i trener crno-belih Vladimir Vujasinović, zatim Stefan Mitrović, Milan Aleksić, pa Vujasinovićev asistent nekada u Partizanu , a danas Pro Reku Miloš Ćirić….

Đorđe Lazić i Dimitrije Rističević

Kraj bazena su bili i svi vaterpolisti i stručni štab prvog tima crno-belih. Bodrili su i aplauzima pozdravljali lepe poteze naslednika, a neki od njih, poput Marka Manojlovića i Đorđa Vučinića, su se oporbali kao sudije. Velikog posla kao arbitri nisu imali. Večeras su svi su uživali u vaterpolu, kako akteri revije u bazenu, tako i publika na tribinama. Na taj način svi su na svojevrstan način uputili poziv svoj deci koja žele da treniraju vaterpolo da dođu u Partizan.

 

FOTO GALERIJA

Back To Top