skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

  Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

  Vaterpolo Klub Partizan

  SC Banjica
  Crnotravska 4
  11000 Beograd

  Telefon: 011/ 2668 143
  Telefon/Fax: 011/ 2661 837

  011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs Zvanična prezentacija Vaterpolo kluba PARTIZAN

  Crno-beli Delfini u ulozi Deda Mraza

  dimegajojaksa

  FOTO: EP vaterpolo 2016.

  Evropsko prvenstvo u vaterpolu Beograd 2016 u saradnji sa humanitranom inicijativom Šampioni srca organizovalo je druženje reprezentativaca Srbije, trojice vaterpolista Partizana Dimitrija Rističevića, Gavrila Subotića i Nikole Jakšića sa decom iz doma u Zvečanskoj.

  Zajedno sa vaterpolistima, maskota Evropskog prvenstva Sneško posetila je  decu iz doma u Zvečanskoj i podelila novogdišnje paketiće. Naši mladi igrači su uživali u srdačnom i prijatnom druženju sa decom.

  decaSubotić, Rističević i Jakšić su potvrdili da naša reprezentacija važi za favorita na prestojećem prvenstvu, kao i da postoji pritisak domaćeg terena. Rističević je pozvao građane Beograda i Srbije da dođu u Arenu i učestvuju u obaranju rekorda po broju publike na jednoj vaterpolo utakmici. Ovo prvenstvo je već oborilo rekord po broju ekipa učesnica – dodao je Rističević.

   

  sneskoU kućici Evropskog prvenstva u vaterpolu Beograd 2016 na Trgu Republike sugrađani mogu podržati mališane kupovinom majica. Humanitarna inicijativa Šampioni srca ogranizuje novogodišnju predstavu za decu iz Zvečanske, na osnovu prodatih majica sa likovima Nikole Tesle i Ndaežde Petrović. Novogodišnja predstava će se održati 28. decembra u 18 časova u klub Ben Akiba koji je besplatno dao prostor.

   

  Back To Top