skip to Main Content

UPIS

u

Vaterpolu školu PARTIZAN

Pošaljite nam podatke i kontaktiraćemo Vas za prvi trening:

Vaterpolo-Klub-Partizan-Beograd

Vaterpolo Klub Partizan

SC Banjica
Crnotravska 4
11000 Beograd

Telefon: 011/ 2668 143
Telefon/Fax: 011/ 2661 837

011 26 68 143 office@waterpolopartizan.rs

Bivši asovi crno-belih na spektaklu na Banjici 27. marta

kznBivši asovi crno-belih se uključuju u akciju za pomoć Partizanu da prebrodi finansijsku krizu.

Na stadionu Partizana danas je održana konferencija za medije na kojoj je bilo reči o predstojećim aktivnostima fondacije “Grobari za nas” za pomoć vaterpolo, rukometnom i hokejaškom klubu Partizan.

Od planiranih akcija u ovom mesecu najveća je vaterpolo spektakl, utakmica, koja će 27. marta biti održana na Banjici, a na kojoj će se okupiti sadašnji i bivši asovi crno-belih.

Predsednik Fondacije Željko Perkunić je otvaraju skupa podsetio da su “Grobari za nas” osnovani u maju prošle godine:

– Fondacija trenutno broji oko 400 članova. Osnovani smo sa ciljem za pomoć Košarkaškom klubu, ali odlaskom Duška Vujoševića, koji je bio najjača spona Fondacije i KK Partizan, ta saradnja je malo usporila. Cilj nam je da pomognemo što većem broju klubova Partizanove porodice, a okrećemo se onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija. Smatram da možemo dosta toga da uradimo.

U ime VK Partizan govorio je Mirko Bradajić, direktor kluba, koji se zahvalio Fondaciji na onome što je do sada učinila za Partizan :

– Prošle godine Fondacija je brzo reagovala donacijom koja nam je omogućila da rešimo probleme prilikom organizacije utakmice Lige šampiona. Što se susreta planiranog za 27. mart tiče, pozvali smo veliki broj naših bivših igrača, koji su se rado odazvali  da na ovaj način pomognu klubu da završi sezonu. Prikupljena sredstva ćemo iskoristiti za pokrivanje  dugova. U ime vaterpolo kluba pozivam navijače, prijatelje da dođu na meč i daju doprinos akciji.

Među onima koji su se najavili učešće u revijalnom meču su srpski reprezentativci Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Milan Aleksić… dugogodišnji golman Partizana i reprezentacije Slobodan Soro… Snage će ukrstiti sadašnji i bivši igrači Partizana.

U prodaji 5.000 ulaznica!

kzn2Kapacitet Banjice je nešto više od 2.000 mesta, a u prodaju će biti pušteno čak 5.000 ulaznica.

– U prodaju će biti pušteno 2.500 ulaznica po ceni od 600 dinara, za sve one koji mogu da dođu na utakmicu. Ukupan kontigent biće 5.000 jer će se prodavati još 2.500 ulaznica po ceni od 500 dinara za sve navijače Partizana koji žele da se uključe u akciju a nisu u mogućnosti da prisustvuju utakmici- objasnio je Željko Perkunić.- Siguran sam da ćemo tako oboriti rekord po broju prodatih uzlaznica na Banjici. Po istom principu prošle godine smo organizovali košarkaški meč u dvorani “Aleksandar Nikolić”, i prodato je rekordnih 12.000 karata, daleko više od kapaciteta hale.

Pomoć hokejašima za plej-of

Na konferenciji su još govorili Aleksandar Blagojević, generalni direktor Hokejaškog kluba, i Nenad Raković, sportski direktor Rukomentog kluba.
Sredstvima Fondacije HK Partizan je doveo tri ruska igrača, koji će za crno-bele igrati u plej-ofu i koji su prisustvovali jučeršanjoj konferenciji za medije.
– Ta pomoć će nam biti možda i ključna u odbrani titule – kazao je Blagojević, dodajući da hokejaše uskoro očekuje finale plej-ofa, u kome se sastaju sa Zvezdom. Prvi naredni “večiti derbi” na ledu igra se 11. marta.

Godišnje karte za utakmice tri kluba

Fondacija je pre nekoliko dana u prodaju pustila godišnje propusnice koje će važiti za sve utakmice vaterpolo, hokejaškog i rukometnog kluba crno-belog sportskog društva. Cenakzn3 je 3.000 dinara, a prihod od prodaje će deliti ova tri kluba. Za sada je, kako je istakao Perkunić, prodato oko 100 od ukupno 500 štampanih godišnjih propusnica.

– Kartica za utakmice tri kluba je originalna i verujem da će se navijači odazvati, pa da će pozitivan efekat od prodaje osetiti sva tri kluba. Mi ćemo, kao i vaterpolisti i hokejaši, probati da osvojimo titulu. Neće biti lako, ali probaćemo da napravimo čudo i obradujemo navijače – istakao je Raković.

Na kraju konferencije potpisani su ugovori o saradnji Fondacije i klubova, a Perkunić je najavio da posle martovskih sledi još akcija, između ostalih i donatorske večeri.

Back To Top