“Grobari za nas” spremni za reviju 27. marta

8DFE4356Još nešto više od nedelju dana ostalo je do revijalne utakmice na Banjici, koja će okupiti mnoge bivše asove Partizana, u organizaciji Fondacije Grobari za nas.

Meč će biti odigran 27. marta, verovatno u 19 časova.

Fondacija “Grobari za nas” je danas izdala saopštenje, u kome između ostalog ističe da “kao pokretač akcije i zastupnik velikog broja navijača očekuje uspeh još jedne u nizu naših akcija koja treba da izrazi nesebičnu pomoć za manje materijalo sposobne klubove SD Partizan,ovog puta za vaterpolo klub”.

U saopštenju se dalje navodi:

“Prošle godine takođe u martu smo organizovali uspešno sličnu revijalnu utakmicu za pomoć KK Partizanu kojoj su se odazvali mnogi od bivših igrača K.K-a, a navijači su mogli da još jednom uživo vide Đorđevića,Danilovića,Šilobada,Stevanovića…

Ta utakmica je prošla fantastično a mi smo tada našom akcijom napravili rekord prodatih karata za halu ”Pionir” od preko 12.000 a taj podatak nigde nije objavljen.

Mi u našim akcijama prodajemo tkz. bele ulaznice sa kojima je moguć ulaz i one se štampaju u broju kapaciteta hale i tkz crne sa kojima nije moguć ulaz a koje su donatorskog karaktera.

Ovog puta puštamo 2.500. belih karata jer je kapacitet tribine S.C.Banjice toliki i crnih donatorskih koje nemaju limit. Bele karte koštaju 600 dinara,crne 500 dinara i 180 VIP karata po ceni od 1000.dinara.

Gospodin Aleksandar Šoštar radi na tome da veliki broj bivših asova i reprezentativaca dovede da još jednom ”uskoče” u bazen i da obraduju partizanovce.”

Uskoro će biti i poznato koji bivši asovi će zaigrati na Banjici 27. marta.

Fondacija je objavila i poziv navijačima Partizana za revijalni susret: Poziv navijacima