EP veterana: Prvi bod za Partizan

partizan-veterani1U drugom kolu Prvenstva Evrope za veterane u Rijeci (kategorija 35 godina i stariji) Partizan je remizirao sa mađarskom ekipom Buls Blad iz Egera 4:4 (2:1, 1:2, 0:1, 1:0)

Kao i u prvom kolu, u porazu od Jadrana, Partizan je bolje počeo. Crno-beli su poveli sa  2:0, imali su i 3:2, ali su dozvolili mađarskoj ekipi da preokrene na 4:3. Beograđanima je bod doneo Miloš Drobnjak, golom na sredini poslednje četvrtine, koja u ovoj kategoriji traje pet minuta.

Partizan:Vasiljević, Studen, Milošević, Babić, Nikolić 1, Mrdak 2, Manojlović, Janković, Kalezić, Drobnjak 1, Đokić, Medić. Trener: Dabović.

Kategorija 35 godina i stariji, drugo kolo: Jadran (Crna Gora) – Euro Sporting (Italija) 5:7, Užgorod (Ukrajina) – Real Kanoe (Španija) 1:4, Buls Blad (Mađarska) – Partizan (Srbija) 4:4.

Plasman: Euro Sporting 6, Buls Blad 4, Jadran 3, Real Kanoe 3, Partizan 1, Užgorod 0.

Po završetku takmičenja  po bod sistemu prvoplasirani i drugoplasirani u grupi će još jednom odmeriti snage  u finalu, drugoplasirani i trećeplasirani u susretu za bronzu, a petoplasirani i šestoplasirani u utakmici za peto mesto.